Együttműködés

Keressük szervezetek, alkotócsoportok partnerségét akikkel közös célok mentén tudunk együtt dolgozni, akár egy-egy alkalommal, akár rendszeres együttműködés keretében is.
Akiket mi várunk: táborszervezők, természetvédők, kézműves vagy kultúrális programszervezők, hagyományörző csoportok, művészeti társulások alkotótábor jelleggel, sportegyesületek edzőtábor jelleggel.
Jelenleg rengeteg kérdés/lehetőség előtt állunk az infrastruktúra kialakításával és programok szervezésével kapcsolatosan. Ezeket nagyrészt partneri együttműködések mentén szeretnénk majd pontosan kialakítani, így ténylegesen akítv, hosszútávon is érdekelt szervezetekre számítunk. Sok lehetőség adódik a terület hasznosításából. Mi nyitottak vagyunk bármilyen ötletre, amely beleilleszthető lehet az elképzeléseinkbe.

Aktív tagjai, illetve együttműködő partnerei vagyunk több civil szervezetnek és egyéb kezdeményezéseknek is. 

A 10 millió Fa Alapítvánnyal való régóta tartó kapcsolatunk keretén belül már több faültető esemény valósult meg Dombfalván. A fák telepítésével és gondozásával nem csak a helyi ökoszisztéma egészségesebb működéséhez járulunk hozzá, hanem az alapítvány kitűzött 10 milliós ültetési céljához is.

Vidéki kiköltöző közösségként kiemelten fontos szövetségesnek  tartjuk a Gyüttment Találkozót. A  Közösségi Udvarban nem csak programlátogatói, hanem az utóbbi években már workshoptartói, előadói és önkéntes minőségben is jelen szoktunk lenni. Ezen kooperációt tovább erősíti a FONAT-ban való tagságunk. Ez a kezdeményezés kulturális és kisközösségi fesztiválok, találkozók szervezőgárdáját fogja össze. Melynek az Organix fesztivál nevű évente megrendezésre kerülő eseményünk is tagja.

A Dombfalván megvalósuló sokrétű tevékenységeink sikeres működtetéséhez és támogatóinkkal, partnereinkkel való helyes együttműködésünkhöz folyamatos segítséget nyújt a Közösségi Facilitátorok Hálózata. Az Ariadné műhely képzésből Szép Éva és Vágvölgyi Gusztáv - Pabló vezetésével szakmai hálózattá alakult csoport lelkülete alapján igyekszünk tudatos szemléletmódot vinni az emberi kapcsolatainkba.

Éppen egy közösségépítésről szóló előadáson ismerkedtünk meg a gödöllői Szigetkék Alkotóműhely csapatával. A közösségi szemléletmód és a művészetpártolás égisze alatt egyre szorosabb kapcsolat alakul ki a két szervezet között.

Szimpatikusak vagyunk? Ha úgy érzed, hogy szívesen működnél velünk együtt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén!