Az Élet Értelme

Megnyílt a szabadtéri kalandtúránk új pályája!

Itt nem kevesebbre vállalkozhattok, mint az élet értelmének megtalálása! Helyenként vicces, vagy néha becsapós feladványok megoldásán keresztül juthattok el hozzá. Akárcsak a valódi élet rejtélyes útjait járva, itt is sok talányban lesz részetek. Elsőre lehet, hogy nehéz eldönteni a melyik úton indulj el, de aki jól figyel az megtalálhatja a helyes irányt. 

Várjuk párok, családok és baráti társaságok részvételét a logikai feladatokkal színesített erdei kalandunkon. A játék helyszíne Gödöllőtöl nem messze, Dombfalván található egy csendes, dombokkal körülölelt erdőfoltban.
Túránkon egy felejthetetlen erdőjárásban lesz részetek nyugodt, csendes területen, miközben az útvonalon a szabadulószobákhoz hasonló kooperatív, ügyességi és logikai feladványokon keresztül juttok egyre közelebb az élet értelmének megtalálásához. A programunkat úgy alakítottuk ki, hogy közepes állóképességgel is be lehessen járni a pályát.

A pálya kb. 1,5 órás időtartam alatt teljesíthető. A játék a Dombfalván levő kiserdőben zajlik, ahol a feladatok között ide-oda sétálás teszi ki a program nagyrészét, így ezen a pályánkon nem kell hosszabb útvonalat bejárni.

A feladatok ezen a pályánkon összetettebb logikai rendszerben működnek és az alapos szövegértés, összetett asszociációs képesség fontos a megfejtéséhez. Emiatt ezt a pályánkat 13-14 éves korosztálytól felfelé ajánljuk. Javasolt max. létszám 8-10 fő/csapat.

Játék ára: 17.000 Ft/játék - vagy figyeld aktuális akcióinkat a közösségi oldalunkon!

Foglalás:

A kincsekeresés közös élménye emlékezetes ajándék is lehet. Ha meglepnéd vele szeretteidet akkor kérjed tőlünk a névreszóló ajándékutalványunkat!

Nézd meg a Kincskereső pályánkat is!