Gyakran Ismételt Kérdések

1.Hány éves kortól lehet játszani?
Kalandtúráink feladataiba nagyrészt már 5-6 éves kortól be lehet vonni a gyerekeket, de természetesen szükség van a felnőtt kísérőkre melléjük.

2. Mennyivel kell megérkeznünk a lefoglalt időpont előtt? Mi van ha késünk?
A játék kezdete előtt 15 perccel érkezzetek. Erre azért van szükség, hogy legyen idő a játékra való nyugodt felkészülésre és az instrukciók meghallgatására.
20 percnél több késés esetén már nem biztos, hogy el tudjátok kezdeni a játékot az esetlegesen utánatok következő vendégek miatt. Az idejutásról előzetesen tájékozódjatok a http://dombfalva.hu/kapcsolat oldalon lévő térkép alapján, hogy az esetleges eltévedésből adódó késést elkerüljétek.
Kérjük, hogy az érkezésetek előtt 10-15 perccel korábban értesítsetek minket telefonon, hogy tudjunk számítani rátok és esetleg segítsünk hogy biztosan megtaláljátok a hozzánk vezető utat.

3. Mennyi a minimum és maximum létszám egy pályára?
Pályáink max 8 fős csapatok befogadására kényelmesek. Ha többen érkeznétek, akkor érdemes két csapatot formálni és akár mindkét pályánkat igénybe venni vagy egymás után indulni.

4. Szükség van komolyabb fizikai erőnlétre vagy ügyességre a játék lejátszásához?
Nincsen szükség ezekre. Erdei kincskereső túránk egy 2 km-es erdei túraszakasz, az élet értelme pálya pedig ennél sokkal rövidebb (ezen pár száz méter legyaloglása szükséges csupán). Fára mászni, bozótosban mászkálni vagy nagyobb tárgyakat emelgetni nem kell.

5. Hozhatok magammal kutyát?
Igen, a kedvencetek is elkísérhet titeket a kalandra. Pórázt mindenféleképpen hozzatok, mert az erdőben vadszagot fogva elfuthat a kutya.

6. Hozhatok magammal babát?
Természetesen igen. Kisbabát ajánljuk, hogy hordozóban hozzatok. Babakocsival az erdei ösvényeken kényelmesen közlekedni nem lehet.

7. Lehet a helyszínen szülinapot ünnepelni vagy csapatépítőt tartani?
Programhelyszínünkön, Dombfalván csapatépítők, születésnapok, egyéb családi és kisebb céges rendezvények lebonyolítására is lehetőség van nyugodt, természetközeli környezetben. Ezekkel kapcsolatosan a https://dombfalva.hu/helyszinek oldalunkon találsz további információkat.
Általatok hozott ajándékot is el tudunk rejteni a kincs helyén az ünnepelt számára.

8. Nem kaptam a foglalás után visszaigazoló e-mailt, megtörtént így is a foglalás?
Minden foglalásról visszaigazoló e-mailt küldünk az általad megadott email címre. Ha nem érkezett meg a visszaigazolás, akkor nézd meg a spam/promóció mappát. A foglalás során bármilyen kérdés probléma felmerül, akkor kérlek lépj velünk kapcsolatba a dombfalva@gmail.com címen.

9. Időpont változtatás (eső):
Amennyiben a foglalás időpontjában esik nálunk az eső akkor átfoglalható egy új időpont, máskülönben legalább 3 nappal korábban jelezzétek a változtatást. Lemondást nem tudunk elfogadni, ugyanakkor a foglalás átadható másnak is. Ha mégis 3 napon belül akartok időpontot változtatni, akkor 5000 Ft pótdíj fizetésével van rá lehetőség.