Programhelyszínünk bemutatása

Lehetőség van Dombfalván sokfajta rendezvény lebonyolítására. Kisebb családi és céges eseményeknek tudunk változatos helyszínt biztosítani. Saját elképzelésű programokat vagy felkérésre általunk szervezett programelemeket is szívesen befogadunk illetve megvalósítunk. A programok integráns részei lehetnek a szabadulj-ki oldalunkon megismerhető állandó szabadtéri programjaink is. Ezek remek lehetőséget nyújtanak, hogy a család vagy baráti társaság igazán aktív, élménydús, közös kalanddal legyen gazdagabb egy-egy rendezvényhez kapcsolódóan.

A programokhoz rendelkezésünkre áll egy jól felszerelt nyárikonyha, ahol egy beépített amerikai konyhás pultrendszer szolgálja ki az akár tábori méretű főzés igényeket. Itt gáztűzhely, hideg-meleg vizes mosogató, vízforraló, mikrohullámú sütő, hűtőgépek, számos edény, étkészletek, poharak, tányérok is rendelkezésre állnak. A szokásos konyhai eszközök mellett több különböző méretű bogárcshoz szabadtüzes tűzrakóhelyünk vagy gázzsámoly és üstházunk is van a kényelmesebbek számára. Egy különálló, nagyméretű bográcsmosónk is van, mely tábori/közösségi mosogatónak is nagyon hasznos, szintén hideg-meleg vízzel. Az összes vízvételi helyünkön kristálytiszta ivóvízminőségű kútvíz folyik. 
Közvetlenül a konyha mellett egy hagyományos pince tölti be az éléskamra funkciót. Ide nagyobb mennyiségben is be tudunk tárolni élelmiszert egy-egy rendezvényhez. 

A konyha közvetlen szomszédságában található egy fedett, több mint 120 nm-es terasz mely a natúr, akácoszlopcsarnokos kialakításának köszönhetően egyedülálló hangulatot ad a rendezvények látogatóinak. Itt változatos berendezéssel asztalokkal, székekkel, vagy szalmabálás ülőhelyekkel kialakított nézőteres kis előadásokra, prezentációkra is lehetőség van azontúl, hogy az erős napsütés vagy eső elől is menedéket nyújt a fedett tér. A teraszunkhoz egy nagyon egyedi hangulatú, kényelmes bárpult is tartozik saját mosogatóval kialakítva.

Az fűzkupola szabadterületeink egyik legmeghatározóbb hangulateleme, mely egy 8 méter átmérőjű kb. 3 méter belmagasságú, élőlombos kupolarendszer. Alatta hangulatos, meghitt térben nyílik lehetőség beszélgetések vagy kisebb előadások megtartására. Kíváló helyet biztosít akár jóga vagy kézművesfoglalkozásokhoz is. A fűzkupolánk a nyárikonyha és a terasz közvetlen szomszédságában található.

színpad a központi résztől picit már távolabb egy nagyobb sík területen került kialakításra. Mérete 5x6 méter és bő 1 m magasságra van kiemelve a talajtól, az alatta lévő terület szabadon használható eszköz tárolóként.  A színpadhoz igény esetén fedést is tudunk biztosítani a legjobb minőségű feszített ponyvarendszerekkel. 

A nagyobb szabadtéri programoknak több hektár kaszáló területet tudunk biztosítani, melynek egy része sík egy része enyhe déli lejtésű terület. A területhez kapcsolódó kellemes, árnyas erdei helyeket a nyári melegben napközbeni programoknak, pihenőhelynek vagy akár sátorazóhelynek is szoktuk használni. Függőágyakkal és szalmabálákkal kellemesen berendezhető természetesen védett atomoszféra érhető el bennük. A nagyobbik erdős területünk közvetlenül a nyári konyha és a terasz központi részéhez közvetlenül kapcsolódó területet.

Az infrastruktúránk részei még a szabadtéri zuhanyzóink, melyeket egy napkollektoros rendszer lát el a szabadtéri zuhanyzókban megszokottnál melegebb vízzel. A mellékhelyiségeink komposzt toalettekből állnak, melyek általában nagyon kellemes meglepetést szoktak okozni azoknak akik még nem ismerik ezt a műfajt. A zuhanyzónál több külön kézmosónk is van melyek mind ivóvízzel működnek. 

Több napos programok, táborok részére a sártrazás mellett jelenleg 16 fő részére tudunk közös helyiségben kialakított szállást biztosítani kényelmes tábori ágyakon is. Ez tavasztól-őszig használható lehetőség, mivel ugyan hőszigetelt, de csak limitáltan fűthető az épület. 

Kérjük érdeklődjenek a részletekkel kapcsolatban elérhetőségeinken! Segítünk a közösségi, baráti rendezvényeknek megfelelő helyszínt biztosítani.