Erdei Kincskereső

Kincskereső kalandtúránk remek választás családok, párok és kisebb baráti társaságok számára, ha többre vágytok egy egyszerű erdei kirándulásnál. A túra helyszíne Gödöllőhöz közel található, dimbes-dombos erdei környezetben.

A kaland alatt egy öregember rég ellopott kincse körüli rejtélynek kell utána járnotok. Tietek a lehetőség, hogy visszaszerezzétek a zsiványok által a közeli erdőben elásott kincset.  

Játék ára: 17.000 Ft/játék - vagy figyeld aktuális akcióinkat a közösségi oldalunkon!

Foglalás: Kérjük válassz az itt felkínált időpontok közül! Csak előre foglalt időpontban lehet nálunk játszani. 
Bankkártyával, vagy Simplepayen keresztül tudod kifizetni a játékot és a pénz beérkezése után véglegesítjük is foglalásod amelyről egy visszaigazoló levelet kapsz emailben. 

Túránkon egy felejthetetlen erdőjárásban lesz részetek nyugodt, csendes területen miközben az útvonalon a szabadulószobákhoz hasonló kooperatív, ügyességi és logikai feladványokon keresztül juttok egyre közelebb az elrejtett kincs megtalálásához.

A programunkat úgy alakítottuk ki, hogy közepes állóképességgel is kényelmesen végig lehet sétálni a kb. 2 km-es útvonalon. A túra a feladatok megoldásával és pihenőkkel együtt is kb. 1,5-2 órás időtartam alatt kényelmesen teljesíthető. Nagyrészt erdei ösvényeken és helyenként földutakon kell bejárni a pályát. A feladványok nemcsak felnőtteknek, de gyerekeknek is egyaránt izgalmakat rejtenek. A feladatok nagyrészébe szülői segítséggel akár a kisebb gyermekeket (kb 5-6 évestől) is be lehet vonni. Ajánlott max. létszám 8 fő/csapat.

A kincsekeresés közös élménye emlékezetes ajándék is lehet. Ha meglepnéd vele szeretteidet akkor kérjed tőlünk a névreszóló ajándékutalványunkat!

Nézd meg Az Élet Értelme pályánkat is!
Napi aktulitásokat és híreinket közösségi oldalunkon találjátok meg itt: fb/szabaduljki

A részvételi díjak a Dombfalvát fenntartó Játszoda Egyesület működését elősegítő támogatói felajánlások. A "Szabadulj ki" progamot az Egyesület az alaptevékenysége szerint, annak a megerősítésére, támogatói programként üzemelteti. Köszönjük, hogy ezzel is hozzájárultok Dombfalva programhelyszín fejlesztéséhez!