Szabadulj ki

Kincskereső kalandtúránk remek választás családok, párok és kisebb baráti társaságok számára is, ha többre vágytok egy egyszerű erdei kirándulásnál. A túra helyszíne Gödöllőhöz közel található dimbes-dombos erdei környezetben.  

Amiben részetek lesz túránkon: erdőjárás, nyugodt, csendes területen miközben az útvonalon a szabadulószobákhoz hasonló kooperatív, ügyességi és logikai feladványokon keresztül juttok egyre közelebb a célhoz: az elrejtett kincs megtalálásához.

A programunkat úgy alakítottuk ki, hogy közepes állóképességgel is kényelmesen végig lehet sétálni a kb. 2 km-es útvonalon. A túra a feladatok megoldásával és pihenőkkel együtt is 2-3 órás időtartam alatt kényelmesen teljesíthető. Nagyrészt erdei ösvényeken és helyenként földutakon kell bejárni a pályát. A feladványok nemcsak felnőttek, de gyerekek is egyaránt izgalmakat rejtenek. A feladatok nagyrészébe szülői segítséggel akár a kisebb gyermekeket is be lehet vonni.

Itt, Dombfalván a túrát követően étkezési lehetőséget is tudunk biztosítani nektek a lehetőségeinkhez képest akár egyéni igények alapján is. Ehhez egy hangulatos, fedett amerikai konyhás étkező és tűzrakóhely áll a rendelkezésünkre. A táborhelyünkön akár egy frissítő, szabadtéri zuhanyzásra is lehetőség is van. 

Jelentkezni az elérhetőségeinken tudtok!