Szabadulj ki - erdei kincskereső túra

Kincskereső kalandtúránk remek választás családok, párok és kisebb baráti társaságok számára is, ha többre vágytok egy egyszerű erdei kirándulásnál. A túra helyszíne Gödöllőhöz közel található dimbes-dombos erdei környezetben.  

Amiben részetek lesz túránkon: erdőjárás, nyugodt, csendes területen miközben az útvonalon a szabadulószobákhoz hasonló kooperatív, ügyességi és logikai feladványokon keresztül juttok egyre közelebb a célhoz: az elrejtett kincs megtalálásához.

A programunkat úgy alakítottuk ki, hogy közepes állóképességgel is kényelmesen végig lehet sétálni a kb. 2 km-es útvonalon. A túra a feladatok megoldásával és pihenőkkel együtt is kb. 2 órás időtartam alatt kényelmesen teljesíthető. Nagyrészt erdei ösvényeken és helyenként földutakon kell bejárni a pályát. A feladványok nemcsak felnőtteknek, de gyerekeknek is egyaránt izgalmakat rejtenek. A feladatok nagyrészébe szülői segítséggel akár a kisebb gyermekeket (kb 5-6 évestől) is be lehet vonni.

Részvételi díj 15.000 Ft minden időszakban. 
(ajánlott max létszám 6-8 fő/csapat)

A részvételi díjjak a Dombfalvát fenntartó Játszoda Egyesület működését elősegítő támogatói felajánlások. A "Szabadulj ki" progamot az Egyesület az alaptevékenysége szerint, annak a megerősítésére, támogatói programként üzemeltetni. Köszönjük, hogy ezzel is hozzájárultok a Dombfalva programhelyszín fejlesztéséhez! 

A játékhoz előzetes jelentkezés és időpontegyeztetés szükséges. Jelentkezni az alábbi elérhetőségeinken tudtok:

tel: 06-30-977-88-64
e-mail: dombfalva@gmail.com