Támogatói Tagság

Elindítunk egy Támogatói kört. Segítségetekkel szeretnénk Dombfalva programhelyszínt és rendezvényeink működését megerősíteni. Ezzel az új elképzeléssel szervezzük meg éves rendezvényünket, az Organix-ot is, amely idéntől már nem fesztivál, hanem inkább mint baráti találkozó ölt formát. Alkalmat szeretnénk nyújtani a hasonló érdeklődésű és értékrendű emberek megismerésére, új és régi barátságok kialakítására, elmélyítésére, egyfajta közösségi szellem megerősítésére és nem utolsó sorban a velünk való személyes megismerkedésre is.

Kialakítottunk tehát az éves tagsági rendszerünket, amellyel a Játszoda Egyesület támogatóivá válva van lehetőségetek részt venni többek között az Organixon és egyéb programjainkon is.  

Támogató tagjainknak lehetősége lesz az egész éves működésünkbe is bekapcsolódni. Nem csak az Organixra, hanem több eseményünkre is el tudtok ingyenesen vagy kedvezményesen látogatni, hogy a nyáron szerzett barátságokat fel tudjátok eleveníteni, ezzel is erősítve a Dombfalva körül kialakuló közösségünket és saját baráti kapcsolódásaitokat!

Dombfalva támogatói tagság:
A támogatói taggá a támogatói befizetésed és a tagságod regisztrációja után tudsz válni.
Ajánlott minimum éves támogatói tagság összege:  20.000, - Ft

Az alábbi számlára tudod befizetni a támogatói díjat:

Név: Játszoda Egyesület
Számlaszám: 16200230-10010835

Megjegyzés: Támogatás

Fontos: Kérünk a megjegyzésbe, csupán annyit írj, hogy támogatás!

Gyermekek: 14 éves korig ingyenes a tagság és ezáltal a részvétele a rendezvényeinken, 14 év felett teljes támogatói tagságot kérünk.

Amennyiben a támogatói összeg esetleg meghaladja a lehetőségeidet, de szeretnél részt venni az Organix-on, kérjük keress minket az organixfesztival@gmail.com e-mail címen és egyénileg megbeszéljük, hogy milyen megoldást tudunk találni a részvételedre.

Köszönjük, ha a lehetőségeidhez mérten az ajánlott támogatói összegnél akár nagyobb összeggel is támogatod Egyesületünk céljait és működését! Ezzel például lehetővé tudod tenni, hogy fogadni tudjunk esetleg anyagi nehézséggel küzdő személyeket is a rendezvényeinken.

Kérünk Benneteket, hogy MINDENKI töltse ki ezt a regisztrációt támogatónként (Kivéve, ha szülő vagy és a  gyermekeidet hozod, ez esetben az ő adataikat meg tudod adni a Te regisztrációd során. A 14 év feletti gyermekeknek szintén egyenként ki kell tölteniük a regisztrációt! )
Támogatói tagságod ennek a regisztrációnak a kitöltésével és a támogatói összeg beérkezésével válik véglegessé.
 
Köszönjük, hogy támogatsz minket és sok szeretettel várunk az idei Organix-on is!