Szabadulj ki - erdei kincskereső túra

Kincskereső kalandtúránk remek választás családok, párok és kisebb baráti társaságok számára is, ha többre vágytok egy egyszerű erdei kirándulásnál. A túra helyszíne Gödöllőhöz közel található, dimbes-dombos erdei környezetben. 

A kincsekeresés közös élménye emlékezetes ajándék is lehet. Ha meglepnéd vele szeretteidet akkor kérjed tőlünk a névreszóló ajándékutalványunkat! 

Túránkon egy felejthetetlen erdőjárásban lesz részetek nyugodt, csendes területen miközben az útvonalon a szabadulószobákhoz hasonló kooperatív, ügyességi és logikai feladványokon keresztül juttok egyre közelebb az elrejtett kincs megtalálásához.

A programunkat úgy alakítottuk ki, hogy közepes állóképességgel is kényelmesen végig lehet sétálni a kb. 2 km-es útvonalon. A túra a feladatok megoldásával és pihenőkkel együtt is kb. 2 órás időtartam alatt kényelmesen teljesíthető. Nagyrészt erdei ösvényeken és helyenként földutakon kell bejárni a pályát. A feladványok nemcsak felnőtteknek, de gyerekeknek is egyaránt izgalmakat rejtenek. A feladatok nagyrészébe szülői segítséggel akár a kisebb gyermekeket (kb 5-6 évestől) is be lehet vonni. Ajánlott max létszám 6-8 fő/csapat.

Részvételi díj: 15.000 Ft/játék

Kaució:
Kérjük, hogy hozztok magatokkal 10.000 Ft készpénzt a játékhoz szükséges eszközök letéti díjjaként. A játék végeztével ez azonnal visszajár a hiánytalanul visszakapott eszközökért cserébe.

Foglalás:
A játékhoz előzetes jelentkezés és időpontegyeztetés szükséges. A szabad időpontokról kérem előzetesen érdeklődjetek az alábbi elérhetőségeinken:

tel: 06-30-977-88-64
e-mail: dombfalva@gmail.com

Az időpontokat csak előreutalással tudjuk lefoglalni. 
Kérjük, hogy a megfelelő támogatási összeget utaljátok el az alábbiak szerint és jelezzétek nekünk, hogy kinek a nevéről érkezik az összeg! Amennyiben esetleg számlát igényeltek azt még az utalás előtt egyeztessük! (Áfa mentesek vagyunk.)

Kedvezményezett: Játszoda Egyesület
Bankszámlaszám: 16200230-10010835
Összeg: az időszaknak megfelelően (lásd fent!)
Megjegyzésbe csak ezt írják: Támogatás 

A részvételi díjak a Dombfalvát fenntartó Játszoda Egyesület működését elősegítő támogatói felajánlások. A "Szabadulj ki" progamot az Egyesület az alaptevékenysége szerint, annak a megerősítésére, támogatói programként üzemelteti. Köszönjük, hogy ezzel is hozzájárultok Dombfalva programhelyszín fejlesztéséhez! 

Térkép a megközelítéshez. 

Napi aktulitásokat és híreinket közösségi oldalunkon találjátok meg itt: fb/szabaduljki