Búza Dániel

Mechatronikai végzettsége van, és 2019 óta dolgozik ezen a területen. Szakterülete a mikroelektronika és új koncepciók prototípus-készítése. Gyermekfoglalkozások vezetőjekén nagy tapasztalata van művészeti és famegmunkálási területen. 40 fős gyermek csoportok számára szokott művészeti-kulturális napközis tábort szervezni és lebonyolítani. Ő is ugyanabban a művészeti közösségben nőtt fel, ahol hat éves korától a vizuális művészetekkel foglalkozik. Később a fafaragás új elemként került be készségeinek palettájára. Tapasztalata van értelmi fogyatékos emberekkel végzett biokertészeti munkában is. 2021 óta gyakorol és tanul biodinamikus kertészkedést.
Hobbiból több hangszeren is régóta játszik és tanul még egyre újabbakon is. Foglalkozik a hagyományos népzenével és néptánccal is. Jógázik, gyakran meditál, és mélyen foglalkozik a misztériumokkal és a spiritualitással.
Daninak számos élettapasztalata van a háztartás és a gazdaság irányításában. A természetben is szívesen túrázik. Sok tapasztalattal rendelkezik a vadonban történő táborozással és a túlélésben kapcsolatosan, valamint alapvető ismeretekkel rendelkezik a gyógynövényekről, gombákról, a helyi növény- és állatvilágról.