Kapcsolat

e-mail:
dombfalva@gmail.com
telefon:
06-30-9-77-88-64
Közösségi oldalunk:
facebook/Dombfalva
Fenntartó:
Játszoda Egyesület
2132 Göd, Révay u 7.
Adószám: 18703313-1-13
Bankszámlaszám: 16200230-10010835
www.jatszoda.hu

Csak az alábbi térképeken jelzett útvonalak alapján gyertek hozzánk! Ne használjátok a navigációs eszközöket, mert általában nagyon rossz útvonalakat javasolnak!
Mi azt ajánljuk mindenkinek, hogy a gyalogos útvonalon közelítsetek meg minket ami egy kellemes, 15 perces erdei sétát jelent.
Az autós útvonal nem mindig járható személyautóval ezért annak aktuális állapotáról feltétlenül érdeklődjetek előzetesen telefonon. 

A térképek a jobb felső sarkukba kattintva megnyílnak nagyban a google saját felületén is. A berajzolt elemekhez jegyzetek is tartoznak, melyek rájuk kattintva előjönnek. Kérjük olvassátok el azokat is!

Gyalogos útvonal:

Kék vonal: Ezen a szakaszon be lehet jönni a faluba autóval a 3-as útról, vagy a Domonyvölgyi buszmegállóból gyalogosan. A Domonyvölgy, Akác u. 84. címet kell beütni a navigációba. Ez egy szép rönkház. Onnan nem mesze indul a gyalogösvény Dombfalvára. Ott nyugodtan lehet parkolni is az út mellett.

Piros vonal: Ez az erdei ösvény, amire egy földsáncon keresztül kell bemenni nemsokkal a házak után, az első villanyoszlop tövében, a tóparttal szemközti oldalon. A gyalogos útvonal egy kb 15 perces, kellemes erdei sétából áll. Az elején picit árkos és meredekebb, de gyalogosan könnyen járható. A domb túloldalán a villanyvezeték alatt kell tovább haladni és lesétálni Dombfalváig.


Autós útvonal:

Sárga vonal: Ez a legjobban járható út hozzánk autóval. A többit utat nagyon nem ajánljuk! Ne hallgassatok a navigációkra ha másfelé akarna vinni! Ez egy 2 km hosszú, változó állapotú földút, amin mindig csak egyenesen kell továbbhaladni az elágazásoknál. A 3-as útról pont egy rövid szalagkorlát végénél indul a földút. Az elágazással szemben egy citromsárga Tankpálya felirat található. 

Ezen az úton egy rutinos sofőr be tud jönni egy átlagos személyautóval is, de kizárólag száraz időben. Csapadékosabb időben csak terepjáróval lehet bejönni. Eső után még napokig járhatatlan maradhat az út. Aki feltétlenül erre akar jönni aktuálisan érdeklődjön tőlünk az út járhatóságáról! Ha nagyon változékony az idő akkor gondolni kell a későbbi kijutásra is. Ezért javasoljuk mindenkinek hogy jöjjön be hozzánk egy kellemes erdei sétával a gyalogos útvonalon