Dombfalva közösségi hasznosításának kezdeményezője vagyok. Nagyon érdekel a természetes életmód, ugyanakkor fogékony vagyok a legújabb technológiákra is. Keresem az egyensúlyt ezek között.

Zsófi felelős nemzetközi programjaink létrehozásáért és lebonyolításáért, beleértve a koordinációt és a logisztikát. Zsofi történelem, szabadidő és játéktervezés tanári MA diplomával rendelkezik, amelyet több mint egy évtizede támogat az ifjúsági munka területén. Ifjúsági és esélyegyenlőségi referensként kezdett egy helyi önkormányzatban, jelentős változásokat kezdeményezve a helyi ifjúsági munkában.

Budapestről származom és jelenleg is itt élek. Pályafutásom kezdetén mérnök-fizikusként tanultam a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd sugárbiológiai kutató intézetben dolgoztam, de mivel mindig is szerettem volna zenével foglalkozni közben elvégeztem a jazz zongora szakot és később zongoristaként és zeneszerzőként helyezkedtem el.

Békés-megyében nőttem fel. Elég korán, már 5-6 éves koromtól besegítettem az otthoni háztáji munkákba. Később az egyetemi tanulmányaim miatt Budapestre költöztem. Közgazdász diplomát szereztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Rengeteg különböző munkahelyem volt ezután, de egyiket sem éltem meg igazi önmegvalósításként, nem találtam a helyem a munka világában. Ez volt a mozgatórugója, hogy a tudatosság és önismeret irányába vegyem az utam. Kezdtem egyre többet megtudni magamról és a világ működéséről. Hiszek benne, hogy a fogyasztói társadalom válsága egy korszakváltás előszele.

Mechatronikai végzettsége van, és 2019 óta dolgozik ezen a területen. Szakterülete a mikroelektronika és új koncepciók prototípus-készítése. Gyermekfoglalkozások vezetőjekén nagy tapasztalata van művészeti és famegmunkálási területen. 40 fős gyermek csoportok számára szokott művészeti-kulturális napközis tábort szervezni és lebonyolítani. Ő is ugyanabban a művészeti közösségben nőtt fel, ahol hat éves korától a vizuális művészetekkel foglalkozik. Később a fafaragás új elemként került be készségeinek palettájára.