Somogyi Márton

Budapestről származom és jelenleg is itt élek. Pályafutásom kezdetén mérnök-fizikusként tanultam a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd sugárbiológiai kutató intézetben dolgoztam, de mivel mindig is szerettem volna zenével foglalkozni közben elvégeztem a jazz zongora szakot és később zongoristaként és zeneszerzőként helyezkedtem el. Az évek során sok tapasztalatra tettem szert a hazai és külföldi fellépések és zenekarok munkájában, emellett pedig sok különböző nem zenei feladatban is részt vettem a kétkezi munkától a kapcsolattartáson át a társadalom kutatói asszisztensig.
Orosz Mártonnal régi baráti kapcsolat köt össze mivel  zenészként több közös projektben vettünk már részt. Dombfalva csapatához 2023-ban csatlakoztam. Itt a feladataim közé tartozik az önkéntes programok adminisztrációjának segítése és a kapcsolattartás a külföldi önkéntesekkel. Emellett részt veszek a Organix fesztivál és közösségi programok lebonyolításában, zenészként pedig a zenei workshopokon és közösségi zenélés összefogásába veszek részt.
Bár tevékenységem többnyire a fővároshoz köt, szeretem látogatni Dombfalvát, üdítő változatosság a természet közelében dolgozni és együtt építeni a közösségi helyszínt.