Organix

Az Organix egy olyan egyedülálló, családias hangulatú találkozó, ahol a közösségépítés és a baráti légkör megteremtése áll a középpontban. Egy fesztivál tábori hangulatba oltva, ahol minden nap közösen étkezünk, ahová szívesen várjuk a gyermekes családokat is, ahol a napközbeni művészeti és kultúrális programok épp olyan színesek, mint a résztvevőink akikből évről évre megszületik a rendezvényünk. Mi hiszünk a kisközösségek összetartó erejében, ennek érdekében a létszámot a szervezőkkel együtt is max. 150 főre korlátoztuk. 

Célkitűzésünk az alkotó és környezettudatos életmód népszerűsítése. Az Organix ZERO WASTE, azaz hulladékmentes irányelveket követ, ezért törekszünk arra, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk. A látogatók saját poharat, tányért, evőeszközt használhatnak. A dekorhoz javarészt újrahasznosított, ökotudatos, vagy lebomló alapanyagokat, tárgyakat használunk fel. Rendezvényünk családi és közösségi élmény is egyben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy család- és gyermekbarát legyen a fesztivál. 

Részletes programjaink és további információ: https://www.organix.hu
Facebook: https://www.facebook.com/organixfesztival
Instagram: https://www.instagram.com/organixfesztival/ 

Az Organix a Dombfalva Közösségi Programhelyszínt fenntartó Játszoda Egyesület támogatói rendezvénye. A programjainkon való részvétellel egyben a közösségi és kulturális céljainkat támogatjátok. 

Ha Organix, akkor….
…összművészeti és kulturális programok
…közösség
…szemléletformáló beszélgetések
…közös vegán reggeli, ebéd, vacsora
…betekintés a természetközeli életmódba