Rácz Zsófia

Zsófi felelős nemzetközi programjaink létrehozásáért és lebonyolításáért, beleértve a koordinációt és a logisztikát. Zsofi történelem, szabadidő és játéktervezés tanári MA diplomával rendelkezik, amelyet több mint egy évtizede támogat az ifjúsági munka területén. Ifjúsági és esélyegyenlőségi referensként kezdett egy helyi önkormányzatban, jelentős változásokat kezdeményezve a helyi ifjúsági munkában.
Szakértelme abban rejlik, hogy különböző hátterű és sérülékeny csoportokkal, köztük menekültekkel, roma kisebbségekkel és neurodivergens fiatalokkal dolgozik. Zsofi képzett Eurodesk multiplikátor, és jelentős tapasztalattal rendelkezik az európai mobilitási projektekben. Mentorként és koordinátorként számos önkéntest vezetett, nemzetközi projekteket hirdetett, valamint felkészítette a fiatalokat a csereprogramokra és az önkéntes tevékenységekre.
Zsófi tapasztalt tréner, aki elsősorban nem formális oktatási, drámapedagógiai és művészetpedagógiai módszerekkel dolgozik. Az Európai Ifjúsági Központok Hálózatának (ENYC) korábbi igazgatósági tagsága még jobban rávilágít az ifjúságfejlesztés iránti elkötelezettségére. Zsofi manapság energiáját az ellenálló képesség és a jólét forrásainak kiépítésére fordítja, és arra fordítja magát, hogy támogassa a fiatalokat testi és lelki egészségük javításában.